Sluiten
Wat wilt u wijzigen?

Taxaties

Taxeren van woonhuizen is een vak apart het gaat hier namelijk om "de waarde" van de woning. om deze waarde vast te stellen spelen een aantal zaken een belangrijke rol, de belangrijkste daarvan is de locatie! Daarna de grootte van de woning, de omgeving, de staat van onderhoud en de marktsituatie.

Van Meerendonk Makelaardij is om deze taxatie's te mogen uitvoeren gecertificeerd en moet daarvoor jaarlijks voldoen aan hoge eisen en aangesloten zijn bij het Nederlands Register voor Taxateurs, ook zijn wij aangesloten bij NRVT, SCVM en VBO. Hierdoor bent u verzekerd van een gedegen (NWWI) rapport wat geaccepteerd wordt door alle financiële instellingen.

Een taxatie voor onroerend goed kan om diverse belangen gaan, b.v. aankoop van een woning en de hypotheek maar ook voor andere zaken zoals; minnelijke taxatie voor de belastingdienst, waardevaststelling voor verbouwing, waarde ten tijde van het overlijden van de (mede)eigenaar ten behoeve van de nabestaanden enz,

Een eigen huis is een belangrijk bezit en heeft voor veel mensen een grote emotionele waarde. Daarnaast is er natuurlijk ook een financieel aspect. U betaalt voor uw huis immers de koopprijs en daarvoor heeft u waarschijnlijk een hypotheek nodig. Bij de bank zullen ze om een (NWWI)taxatietrapport vragen.

Wij zijn u graag van dienst voor het opstellen van het juiste rapport.

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Neem nu contact op

Situatie gewijzigd?

Dat kunt u meteen hier aan ons doorgeven!

Wijzigingen doorgeven