Sluiten
Wat wilt u wijzigen?

Aankoop en verkoop woning

Wilt u een woning aankopen?

Dit kunnen wij voor u betekenen:

Indien u nog geen woning op het oog heeft kunnen wij samen met u gaan zoeken. Wij intervieuwen u zodat wij een idee kunnen vormen welk object het meest aan uw wensen/voorwaarden voldoet.

Indien een woning is gevonden gaan we samen met u de woning bezichtigen en waarderen op waarde, ligging en kwaliteit. Indien het voor u een interessante woning is kunnen we samen bepalen wie de onderhandeling gaat voeren met de verkopende partij om tot een overnameprijs te komen die voor u het meest interressant is.

De bijkomende zaken zoals taxatie, de weg naar de notaris en het financiële plaatje kunnen door ons worden ingevuld echter u bepaald wat wij voor u moeten doen.

Wilt u uw woning verkopen?

Dit kunnen wij voor u betekenen:

Na een gedegen onderzoek gaan we samen met u de marktwaarde bepalen, we kijken of de woning nog extra aandacht behoeft om deze verkoopklaar te maken. Een woning moet er goed uitzien aantrekkelijk voor de aspirant koper. Foto's worden genomen en een brochure wordt gemaakt. Hierna wordt de woning op een centrale server geplaatst die er voor zorgt dat er een presentatie komt op de vele sites (dus niet alleen op Funda) Indien er een aanvraag voor bezichtiging komt wordt u ingelicht over het tijdstip zodat u van te voren nog een aantal zaken kunt regelen. Een bezichtiging doen wij het liefst alleen met de aspirant kopers, het beste kunt u even een rondje gaan lopen of we doen het tijdens uw werk. Na de bezichtiging wordt u ingelicht over het bezoek en de ervaring met de kopers. Wij werken graag met SMS, WhatsApp of E-mail om u in te lichten zodat u het te alle tijde terug kunt lezen.

Na verkoop van de woning moet een contract worden opgemaakt, door beide partijen ondertekend en dit moet naar de notaris. Dit wordt geheel door ons verzorgd. Wij houden ook de eventuele data bij inzake de ontbindende voorwaarden. Ook wordt u geinformeerd waar u op moet letten en wat vermeld moet worden aan de kopers. Hiervoor is een vragenlijst die uit 2 delen bestaat, deze moet worden ingevuld op het moment dat de woning in de verkoop gaat, dat is om later problemen te voorkomen.

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Neem nu contact op

Situatie gewijzigd?

Dat kunt u meteen hier aan ons doorgeven!

Wijzigingen doorgeven