Sluiten
Wat wilt u wijzigen?

Walsoordensestraat 6, Walsoorden - € 350.000,- K.K.

Een tot riant woonhuis omgebouwd deel van de voormalige bloem/meel fabriek te Walsoorden op 50 meter van de Zeedijk.
Deze riante woning met een uitstraling van een Vila bezit vele mooi details, zoals een zeer ruime serre(10 mtr.), die op de zuidoostzijde is gesitueerd en waarvan de gehele voorwand geopend kan worden door de klapdeuren geheel of gedeeltelijk open te stellen. Op bijna alle ramen en deuren zitten louvre jalouziën die kenmerkend zijn voor de uitstraling maar ook een isolerende werking geven.
Naast de grote woon/eetkeuken (met kookeiland) is er ook een ruime spoelkeuken met aangrenzend een berging. De bijzondere woonkamer met veel mooie elementen is een zaligheid om in te vertoeven.
De inkom via de hal is separaat door een tochthal en geeft toegang tot de woonkamer, de kelder , keuken en trap naar boven. Een bibliotheek die naast de keuken is gevestigd maakt her geheel beneden compleet.
Op de 1e verdieping is een royale overloop die toegang geeft tot de 4 ruime slaapkamers (alle met openhaard elementen) en de grote badkamer met 2 losse wastafels, inloopdouche en een in de vloer verzonken bad.
De overloop geeft, via de kenmerkende erker, uitzicht op de woonstraat.
De fraai aangelgde tuin met diverse terassen is een genot om in te vertoeven, hierin staat een fraaie bergschuur en een atelier.
Enkele stappen lopen en je staat op de zeedijk met een fraai uitzicht over de westerschelde.

Begane grond:

Hal met toegang tot de woonkamer, keuken, kelder, serre en trap naar boven. De woonkamer sluit aan op de serre. de serre geeft toegang toe de keuken, tuin en spoelkeuken. De spoelkeuken grenst aan de bibliotheek en de berging.
Voor de serre ligt een terras verderop in de tuin zijn nog 2 terrassen alsmede een berging en atelier.

Een ruime overloop 24m2 met grote bergkast en teogang tot 4 ruime slaapkamers en badkamer 23m2 met verzonken bad, inloopdouche en 2 wastafels en bergruimte. Hier is ruimte voor diverse sport atributen.

485 m2
260 m2
723 m3
10